Alternative

Љубовта Е Моја Религија - Каролина* - Најубави Песни (CD)

14.10.2019 Taktilar Alternative

1 Comment on " Љубовта Е Моја Религија - Каролина* - Најубави Песни (CD) "

 1. Mazushicage | 22.10.2019 at 05:00 | Reply
  Токму тоа е пораката на Христијанството, порака на смирението, на кротоста и на љубовта. Оваа порака некогаш го освоила и преобразила суровиот римски свет, а и останатите пагански народи.
 2. Mezshura | 21.10.2019 at 20:50 | Reply
  Љубовта е непресушен извор и вечна инспирација за многу луѓе. Таа е опеана во безброј убави песни, овековечена во милион фантастични слики и фотографии.
 3. Nikozshura | 21.10.2019 at 20:05 | Reply
  На 8 декември во фоајето на Кино „Фросина“, со почеток во 21 часот, ќе биде промовирана книгата раскази „Дедлајна, љубов моја!“ од Владимир Лукаш.
 4. Shaktilkree | 22.10.2019 at 01:14 | Reply
  Секој кој бил допрен од љубовта, а секој човек барем еднаш во животот бил, има нешто што да каже за неа. Без разлика дали била најголемата љубов на светот, најсреќната или била болна и тажна, сепак тоа е највозвишеното.
 5. Gardasar | 18.10.2019 at 15:52 | Reply
  „Начинот на кој водиш љубов е начинот на кој Бог ќе биде со тебе“ - Руми, Месење леб Омар Хајам, Саа’ди, Руми и Хафиз се четворицaта велики поети на класичната персиска поезија од нејзиниот „златен“ период, од дванаесеттиот до четиринаесеттиот век на новата ера.
 6. Албумот „Најубави песни“ е прво компилациско цд на нашата најпопуларна пејачка, кое во тракингот содржи 12 песни, плус три песни бонус. Комплетниот избор на песните го направи Каролина, како најубави песни во нејзината досегашна кариера.
 7. Ќерката на Светлана Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, се почесто е присутна во медиумите, бидејќи сака да се промовира како пејачка. Таа е се повлијателна, како во модниот, така и .
 8. Каролина ни открива: „ Исто како и вашето, мое средно училиште во Битола го носеше името „Јосип Броз Тито“, а токму од таа гимназија потекнуваат моите најубави средношколски мигови и.
1 2 »